2014-03-05

OPI Mermaid's Tears och Grön Onsdag-premiär!

Idag är det onsdag och det brukar betyda grönt hos Karin på Vacker och Underbar. Jag har en längre tid bara spanat in alla fina gröna lack utan att ha bidragit med något sådant lack själv, men nu när jag startat denna blogg så tänkte jag att det kunde bli andra bullar!

Tänkte visa ett ganska gammalt lack idag, detta är Mermaid's Tears som kom med OPI-kollektionen Pirates of the Caribbean omkring våren/sommaren 2011. Det är en dammig grön nyans som drar lite åt det turkosa hållet, men jag skulle ändå definitivt klassa den som grön. Lite havsgrön, är det ett ord ens? Jadegrön? När jag sett den på andra bloggar så har jag tyckt att många visar bilder där detta ser mycket blåare ut än mitt, vet inte om olika batcher har sett lite olika ut för mitt verkar inte alls ha lika mycket blått i sig. Nyansen på bilderna nedan stämmer bra överens med hur det ser ut i verkligheten. Nå, oavsett vad så är det en färg som känns passande för våren!


Tunn men lättkontrollerad formula, ni ser två lager på bilderna här. Torkade snabbt och glansigt, tyvärr bubblade det sig lite på någon nagel (bl.a. långfingret på bilden), men det kan vara överlackets fel. Tyvärr clashar den här färgen lite med min hudton och gör att mina fingrar ser en aning röda ut, men det kan jag leva med.

För er som gillar grönt så rekommenderar jag att ni bums och på momangen går in och kikar hos Karin för att spana på fler fina gröna lack! :D

1 kommentar:

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!